Slotenmaker Dendermonde | Slotenmaker Kristof PONNET

Noodnummer voor snelle interventies
Openen van deuren in Dendermonde, Berlare, Zele en Lokeren
0468/11.33.99

Bent U in Dendermonde of omliggende gemeenten Berlare of Zele op zoek naar een betrouwbare en vakkundige plaatsing van een DOM veiligheidscilinder of de opening van een gesloten deuren, dan adviseren we slotenmaker Kristof PONNET en zijn medewerkers.

  • Bent u u sleutel verloren en kan u niet meer binnen ?
  • Is de deur achter u dichtgeklapt en er steekt aan de binnenzijde nog een sleutel in het slot in Dendermonde en aanpalende gemeenten?
  • Wenst u dringend nieuwe slotcilinders omdat uw sleutels zijn gestolen?
  • Wil u ASAP nieuwe slotcilinders om iemand de toegang tot uw woning te ontzeggen omwille van bijvoorbeeld een relatiebreuk?

Slotenmaker PONNET - Eerlijke prijsgarantie

U kan aan de slotenmaker veilig betalen met uw bankkaart. Slotenmakerij PONNET hanteert een EERLIJKE PRIJSGARANTIE. Er wordt nooit geprofiteerd van de penibele situatie waarin u zich bevindt. Voor een gesloten deur staan, een sleutel verloren hebben of slachtoffer zijn geworden van een inbraak of inbraakpoging is nooit leuk en geeft al genoeg stress. Daar zal u uw slotenmaker u eerlijk en met de nodige vakkennis bijstaan.

Omdat we voor snelle interventies steeds met een DOM modulair systeem werken, kunnen we bijna elke maat cilinder ter plaatse op exacte maat samenbouwen. Zo bent u altijd onmiddellijk geholpen.

Inbraakbeveiliging

Slotenmaker PONNET plaatst extra sloten, DOM-veiligheidscilinders, veiligheidsbeslag, extra raambeveiliging en meerpuntsluitingen.

Slotenmaker Kristof PONNET plaatst inbraakbeveiliging in Dendermonde, Berlare, Zele en Lokeren

Webdesign NET-engineering - Copyright SECURITY-Tools bvba - Webshop kluizen